Картови продукти
3D Secure


3D_SecureПазарувайте безопасно онлайн!


Ние Ви предлагаме най-иновативната услуга 3D Secure (3D секретен код) - международна система за сигурност, предлагана от MasterCard, чрез която се удостоверява самоличността на картодържателя при пазаруване в интернет с нашите карти Maestro и MasterCard.

С 3D Secure Ви гарантираме допълнително, по-високо ниво на сигурност и минимизиране на риска от неправомерно ползване на картовите Ви данни, чрез въвеждане на персонален секретен код в сайтове на онлайн търговци, сертифицирани за тази функционалност.

Така ще бъдете спокойни, че извършвате транзакция при истинския търговец, а той от своя страна ще бъде уверен, че продава на действителният картодържател.  
 
Пазаруването през сайтовете, които все още не използват системата MasterCard SecureCode, се извършва по стандартния начин.

Регистрация за услугата се извършва лично от оправомощения картодържател и може да протече през следните канали:
  • чрез разработени за целта менюта на банкомат, опериращ в системата на Борика Банксервиз АД
  • чрез предварително зададени параметри във формат на въпрос и отговор на зададения въпрос.
За всяка карта е възможна последваща промяна на настройките на профила чрез редакция от страниците на услугата както следва:

Възползвайте се от новата ни услуга 3D Secure, като се запознаете с Условията за нейното ползване и начина на Регистрация.