Сигурност

3D Secure

Пазарувайте безопасно онлайн!

Двуфакторна платформа за сигурност, осигурена от MasterCard и БОРИКА АД, чрез която се удостоверява задълбочено самоличността на картодържателя при пазаруване в Интернет с нашите карти Maestro и MasterCard

С Mastercard Identity Check Ви гарантираме допълнително, много по-високо ниво на сигурност и минимизиране на риска от неправомерно ползване на картовите Ви данни, чрез въвеждане на комбинация от секретни пароли или биометрично потвърждаване на идентичността в сайтове на онлайн търговци, сертифицирани за тази функционалност. Така ще бъдете спокойни, че извършвате трансакция при истинския търговец, а той от своя страна ще бъде уверен, че продава на действителния картодържател. 

Пазаруването в сайтовете, които използват платформата Mastercard Identity Check се извършва, като се въвежда комбинация от пароли за всяка една трансакция по карта, за която е заявен и регистриран мобилен телефонен номер в Търговска банка Д АД или като се използва мобилното приложение за биометрична автентикация, налично за Android и iOS.

Възползвайте се от новата ни услуга Mastercard Identity Check, като актуализирате мобилния си телефонен номер в Банката и се запознаете с Условията за нейното ползване от 29.09.2020 г (Условията до 28.09.2020 г. може да видите тук).

Вашата нова статична парола може да смените тук. Моля, обърнете внимание, че новата Ви парола е необходимо да бъде съставена от поне 8 символа – комбинация от букви, цифри и специални символи (по избор от:  _ - % @ & * \ . # , / ? !). Информираме Ви, че към настоящия момент НЕ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СПЕЦИАЛНИ СИМВОЛИ КАТО: ~ ^ $ + = €. Моля, запознайте се внимателно с често задаваните въпроси, където е налична цялата необходима информация за Mastercard ID Check.

Указания за регистрация на услугата Mastercard Identity Check

Въпроси и отговори относно двуфакторното удостоверяване на идентичността на клиентите при онлайн покупки с карти, издадени от "Търговска банка Д" АД