Д Банк с 10-годишен юбилей

На 15 април 2009 г. „Д Банк” отпразнува 10-годишния си юбилей от своето учредяване.

На тържеството по този повод присъстваха ръководители на банкови институции, държавни ведомства, народни представители, министърът на външната търговия на Р Турция г-н Кюршад Тюзмен, посланикът на страната у нас г-н Мехмет Гючюк и бизнес партньори на Банката.

Приветствени обръщения произнесоха председателя на НС на Банката доц. Стоян Александров, изпълнителният директор Пламен Петров, нейният собственик г-н Фуат Гювен, н.пр. Кюршад Тюзмен и министърът на финансите Пламен Орешарски. Приветствени адреси изпратиха президентът на Р България Георги Първанов и премиерът Сергей Станишев.

„Д Банк” приключи  изминалата година  като много успешна за своята дейност, отчитайки изключително положителни резултати на фона на икономическата среда, в която Банката оперира. През 2009 г. Банката ще продължи да разширява бизнеса си с корпоративни клиенти, ще развива активно и дейността си в сектора “Банкиране на дребно” и ще разширява клоновата си мрежа.

На снимката: министърът на външната търговия на на Р Турция н.пр. Кюршад Тюзмен (вляво) и собственикът на Д Банк Фуат Гювен.