"Д Банк" с нов финансов център

„Д Банк“ откри нов финансов център, този път в гр. Севлиево, чрез който финансовата институция ще партнира на бизнеса и на индивидуалните клиенти в региона.

Прилагайки стандарти и банкови практики за добро обслужване, Банката предлага в новия си офис качествени продукти за физически лица, като изгодни ипотечни и потребитески кредити, атрактивни депозити, дебитни и кредитни карти, осигурени с най-авангардната ЧИП технология у нас - DDA, левови и валутни преводи, експресни преводи чрез Western Union, S.W.I.F.Т., плащане на битови сметки (ток, вода, телефони, парно и др.), он-лайн банкиране, а за бизнеса – разнообразни кредити, гаранции и акредитиви, съдействие при реализация на проекти от ЕС и общините и др.

Клиентите могат да ползват също финансови консултации относно управлението на инвестициите им, с цел увеличаване на доходите и прилагането на изгодни стратегии за тяхното нарастване.

Новият финансов център в Севлиево се намира на ул. Д-р Заменхоф 7, с тел. 0675/90 501.

Неотдавна “Д Банк” разкри нови офиси в гр. Дулово (ул. В. Левски 14 и с тел. 086/4270 11) и в Омуртаг (ул. Цар Освободител 1 и с тел. 0605/843 13).

До края на годината нови представителства на Банката ще се появят и в други локации на страната.

„За Банката е особено важно да бъде близо до своите клиенти, да им предоставя своевременно услугите си, оправдавайки ежедневно доверието, което е получила. Това е и причината да инвестираме в откриването на нови офиси, позволявайки на повече граждани и фирми да ползват нашите продукти", заяви доц. Стоян Александров, председател на НС на „Търговска банка Д“ АД. „Разширяването на клоновата ни мрежа съответства на дългосрочната ни политика и на стремежа ни да се наложим като отговорен и надежден партньор.“