Нов дългосрочен депозит от "Д Банк"

С атрактивни лихви до 7.50% в левове и до 7.25% в евро е новият депозит, който „Д Банк” пусна на пазара.

Новата сметка – спестовен депозит „Сигурност” - дава възможност на депозантите да се възползват от изгодните лихви, ако инвестират средствата си до три години, но освен това те имат възможност да депозират и за по-кратки периоди от една или две години, при съответните лихви в левове от 7.0% и 7.25%, а в евро - 6.75% и 7.0%.
Стоян Александров, председател на НС на „Д Банк”, отбеляза, че „новият депозит е изключително подходящ са физически лица, които не са склонни да рискуват и желаят дългосрочно да инвестират при изгодните лихви, предлагани от Банката”.

Освен висока доходност и гъвкавост на депозитните схеми, друго предимство и възможността за клиентите да увеличават редовно доходите от спестяванията си, като внасят дори ежемесечно, по своя преценка, допълнителни суми, не по-големи от първоначално внесената. Всяка допълнително внесена сума се олихвява с предлагания лихвен процент за периода на вноската, който се начислява съобразно броя лихводни. Минималните суми за откриване на депозит е 100 лева или 100 евро. Клиентът ще получи в края на избрания депозитен период начислената лихва и депозираната сума по депозитната си сметка, след което депозитът може да бъде продължен за пореден период според действащите условията по време на неговото преоткриване.

Новият депозитен продукт е освободен от такси при неговото откриване, обслужване или закриване. Клиентите ще могат да проследяват инвестицията си он-лайн, да ползват вложените средства като обезпечение при кредитни сделки с Банката в рамките на депозитния период и да получат безплатно международна дебитна карта Маестро, защитена  с най-сигурната и авангардна ЧИП-технология.