„Търговска банка Д” АД с нов офис в Пловдив

От 15 септември т.г. отваря врати за своите клиенти поредният нов офис на „Д Банк” в гр. Пловдив, разположен в бизнес парк „Роял сити”, на бул. „Дунав” № 3, тел. (032) 92 40 81.
Новият офис предлага цялата гама от банкови продукти: депозити и влогове, кредити, банкови сметки, преводи, покупко-продажба на валута, картови услуги, он-лайн банкиране, Western Union, инвестиционни услуги на Банката за индивидуални, както и за бизнес клиенти всеки делничен ден от 08.30 до 17.00 ч.
Освен това много от услугите, предлагани в новия офис, са с промоционални условия до края на годината, като лихвени надбавки по стандартни депозити и по депозитите “Д Банк Макси” и “Д Банк Бизнес”, открити до края на годината; без такси за откриване и поддържка на сметки, за поддържка на он-лайн банкиране и за обработката на молби за потребителски кредити.
Следвайки стратегията си за пазарно развитие, „Д Банк” продължава по-нататъшното разширяване на регионалното си присъствие, като се подготвя и откриването на още няколко финансови центъра и офиси в София, Шумен, Бургас, Кърджали и други важни локации в страната.