"Търговска банка Д" разкрива нови офиси в София и страната

    На 28.09.09. "Д Банк" отвори врати на новия си финансов център в столицата, добавяйки още едно звено към своята развиваща се клонова мрежа. Финансовият център се намира на бул. "Хр. Ботев" и ул. "Св. св. Кирил и Методий", с тел. 02-489 33 63.
    Следвайки стандартите си за отлично, индивидуално обслужване и качествени продукти, Банката ще предоставя при изключително изгодни условия депозити, кредити, дебитни и кредитни карти, он-лайн банкиране, левови и валутни преводи, С.У.И.Ф.Т., Уестърн юниън, кредити, гаранции и акредитиви за бизнеса, факторинг, инвестиционно посредничество, съдействие при реализация на проекти от ЕС и общините. Клиентите ще ползват също финансови консултации при управлението на инвестициите им и вземането на бизнес решения, както и съдействие за диверсифициране и увеличаване на доходите им и прилагането на изгодни стратегии за тяхното нарастване, отбеляза председателят на НС на Банката, доц. Стоян Александров.
    Неотдавна "Д Банк" разкри и други нови офиси в София: в ж.к. "Люлин" и на бул. "Ал. Стамболийски" 163, както и нови поделения в страната: финансови центрове в Благоевград, Шумен, Добрич, в Бургас (в ж.к."Славейков",  на бул. "Демокрация" и на ул. "Булаир"), два офиса във Варна (в хипермаркет „Билла” и на ул. "Чаталджа" 20),  както и в Момчилград.
    До края на годината предстои откриването на нови офиси в Стара Загора, Хасково, Плевен, Търговище, Пловдив и други важни локации в страната.