"Търговска банка Д" спонсорира научна конференция

 "Д Банк" спонсорира Юбилейна международна научна конференция на тема "Теория и практика на финансовите престъпления". Проведена на 29 и 30 ноември 2007 г. по инициатива на Финансово-счетоводния факултет на УНСС проявата привлече български и чуждестранни представители на академичната общност и финансовия сектор, бизнеса, правоохранителната система, както и участници с професионални и научни интереси по проблемите на финансовите злоупотреби. Финансовите престъпления в областта на публичните и корпоративните финанси, банковото дело, финансовите пазари, счетоводството, финансовия контрол и социалното осигуряване бяха обект на дискусия и анализ по време на конференцията.
Приветствия поднесоха министърът на финансите Пламен Орешарски и управителя на БНБ Иван Искров, патрони на Конференцията.
В работата на проявата взе участие председателя на Надзорния съвет на Банката и ръководител на катедра "Финанси" на УНСС доц. д-р Стоян Александров, член на Програмния съвет на конференцията. Доц. Ст. Александров отбеляза задоволство от оказаната подкрепа от страна на Банката за Конференцията и изрази готовността на финансовата институция да задълбочи сътрудничеството си в тази насока с УНСС.