Д Банк ще предостави за ползване на всички свои клиенти услугата Д Инфо в празничните дни

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви за зачестили фишинг атаки, с които злонамерено се опитва да бъдете подведени да споделите лична информация онлайн, с цел измама.

Обикновено това се прави чрез електронна поща, реклами или сайтове, наподобяващи такива, които вече сте използвали. Например може да получите имейл, който изглежда като изпратен от банката Ви, с молба да потвърдите номера на банковата си сметка; SMS от типа „Лотария“, при който Ви се предлага да закупите скъпоструващ продукт на ниска цена, като се изисква да въведете данни за Вашата дебитна/кредитна карта, и други.

Бъдете особено внимателни във всеки случай, когато получавате съобщение от сайт с молба за предоставяне на лични данни. Ако получите такова съобщение, не предоставяйте поисканите данни, без да потвърдите легитимността на сайта. Ако е възможно, отворете го в друг прозорец, вместо да кликвате върху връзката в имейла.

С цел максимална защита на своите клиенти в празничните дни, Д Банк ще предостави за ползване услугата Д Инфо, която дава възможност да получавате своевременна и актуална информация, чрез SMS и/или E-mail на посочен от вас телефон/електронна поща, за движението по Вашите сметки в банката.

Светли празници,
Търговска банка Д АД