Уведомление относно изпращани фишинг съобщения по електронна поща (e-mail) от името на Търговска банка Д АД, с които се изисква въвеждане на лични данни

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че Търговска банка Д АД не изпраща и никога не е изпращала към своите клиенти фишинг съобщения по електронна поща (e-mail), с които да изисква въвеждане на лични данни и информация на интернет адрес, посочен като линк в електронното писмо.

Напомняме Ви да не предоставяте Ваши лични данни и информация, свързана с достъпа Ви до онлайн банкирането, Вашата банкова сметка, данни от дебитни и кредитни карти и други. Паролите за достъп са лични, известни са само на Вас и е Ваше задължение и отговорност да пазите достъпа до тях.

Молим всеки, който е получил подобни съобщения по електронна поща (e-mail), да не ги отваря, да не им отговаря и да не попълва каквито и да било лични данни в тях. В случай че поради някаква причина сте отговорили, отворили или предоставили лични данни на подобно електронно писмо, моля незабавно да ни уведомите на:
• тел: 0700 40 400
• e-mail: cards@dbank.bg