ВАЖНО - Разширени възможности за дистанционно банкиране от Търговска банка Д АД

Уважаеми клиенти, 

Вашето здраве, спокойствие и клиентска удовлетвореност са от първостепенно значение за Търговска банка Д АД, поради което, особено в хода на събитията, свързани с пандемията от COVID-19, Ви препоръчваме приоритетно използване на електронните канали и дистанционни форми на банкиране:

  • Д Банк Онлайн – 24/7 услуга за отдалечено банкиране, която в допълнение към традиционните левови и валутни операции, предоставя богат спектър от нови и полезни функционалности – откриване на депозити, заявки за издаване на банкови карти, абониране за заплащане на комунални задължения, справки, извлечения и много други.
  • Безконтактни дебитни и кредитни карти – съвременни и сигурни платежни инструменти, осигуряващи постоянен достъп до средствата Ви в Интернет, на ПОС и АТМ устройства.

Търговска банка Д АД допълнително надгражда своето развитие в посока на постоянни иновации и дигитализация. Банката предлага успешно дистанционно откриване на атрактивния спестовен продукт Онлайн Депозит – по този начин спестявате изгодно и чрез неприсъствена идентификация получавате пълен достъп до Д Банк Онлайн с всички функционалности на платформата.

При нужда от консултация относно всички продукти и услуги на Търговска банка Д АД, може да се обърнете към нашия Кол център на телефон 0700 40 400, всеки работен ден, с удължено работно време от 08:00 до 20:00 часа. В случай че е наложително посещение на място, финансовите ни центрове функционират със стандартно работно време от 08:30 до 17:00 часа.

Допълнителна информация за това как да предпазите по-добре себе си и околните може да намерите на сайта на Министерство на здравеопазването.