Търговска банка Д АД въвежда изменения в 3DSec мобилно приложение - услуга за потвърждаване на 3D Secure плащания с банковата Ви карта онлайн, посредством биометрични характеристики, като пръстов отпечатък и лицево разпознаване

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че считано от 27.06.2023 г. (вторник) Търговска банка Д АД въвежда изменения в 3DSec мобилно приложение - услуга за потвърждаване на 3D Secure плащания с банковата Ви карта онлайн, посредством биометрични характеристики, като пръстов отпечатък и лицево разпознаване.

От посочената дата, приложението ще е вградено в мобилно приложение DMobile на Д Банк и ако желаете да продължите да ги използвате, е нужно да инсталирате DMobile на своя мобилен телефон и да преминете през процеса на регистрация на Вашата банкова карта в 3DSec.

Процесът по регистрация на карта в 3DSec е идентичен с досегашния процес, като за Ваше улеснение приложено ще намерите „Ръководство за вградено приложение 3DSec на Борика в мобилно приложение DMobile“, в което той е описан стъпка по стъпка.

ВАЖНО!

Използването на 3DSec услугата не е обвързана с наличието на регистрация за услугата мобилно банкиране. Двете услуги са независими една от друга и услугата 3DSec може да бъде използвана без наличието на права и регистрация за DMobile – мобилно банкиране. Напомняме, че Д Банк не изисква от своите клиенти предоставянето на лични данни, активационни кодове и пароли по имейл и телефон!

Повече информация за услугата може да прочетете на корпоративния ни сайт, в нашите офиси или на телефони 0700 40 400, 02 464 11 71 – от 08:30 до 17:30 ч. в работни дни.