Леки автомобили

Д Лизинг финансира покупката на автомобили от стандартен или висок клас, както и автомобили, предлагани от официален вносител, от автокъща или от доставчик в чужбина.

Виж повече

Товарни и специализирани транспортни средства

Д Лизинг финансира покупката на нови и употребявани камиони, влекачи, ремаркета, автобуси и микробуси, и специализирани МПС (сметосъбиращи и почистващи машини, автокранове и др.), според специфичните нужди на Вашия бизнес.

Виж повече

Машини и оборудване

Д Лизинг финансира покупката на нови и употребявани машини и оборудване, в това число: строителна техника, индустриално оборудване, нестандартни и специализирани активи, съобразно Вашите нужди и спецификата на Вашия бизнес.

Виж повече

Селскостопанска техника

Д Лизинг финансира покупката на нова и употребявана селскостопанска техника, според нуждите и изискванията на българските земеделски производители.

Виж повече

Недвижими имоти

Д Лизинг финансира покупката на търговски и индустриални имоти, офиси, логистични центрове, хотели, както и апартаменти и къщи. Потърсете ни, за да обсъдим възможностите и да намерим заедно най-подходящата форма на лизингово финансиране за Вашия проект.

Виж повече

Финансов лизинг на земеделска земя до 300 000 лв

Ако планирате да увеличите Вашата собствена земеделска земя и не разполагате с цялата сума за покупката ѝ, то нашият специален продукт за земеделски производители е Вашето решение!

Виж повече