Промоции

Гледайте сцената толкова отблизо, сякаш сте част от нея

Mastercard Gold от Д Банк Ви дава ексклузивната възможност да изберете първи местата си за избрани събития от програмата на Eventim и да купите билетите си преди официална им продажба

Изживейте безценни моменти с премиум картите на Mastercard! 

Сега Вашата Mastercard® Gold Ви дава ексклузивни възможности!

Изберете първи местата си за избрани събития от програмата на Eventim и купете билетите си преди официална им продажба или се настанете на специални места в сектори, запазени само за премиум картодържатели на Mastercard®.

За всяко събитие с възможност за предварителна резервация и продажба на резервирани места с премиум картите на Mastercard® ще получавате имейл с информация и линк към специалните билети.

Ако искате да направите събитието наистина незабравимо и да закупите билети предварително:

  1. При възможност за предварителна покупка, получавате имейл от Вашата банка картоиздател, съдържащ линк към продажбата. 
  2. Влезте в линка от имейла.
  3. Изберете Вашите места.
  4. Завършете поръчката, като платите с Вашата премиум карта Mastercard®.

Ако искате да се насладите на едно наистина безценно изживяване, следвайте тези стъпки, за да закупите билети от специалните сектори:

  1. При възможност за покупка в специално резервиран сектор, получавате имейл от Вашата банка картоиздател, съдържащ линк към продажбата и промо код.
  2. Влезте в линка от имейла и въведете промо кода. 
  3. Резервираните сектори ще бъдат специално маркирани. 
  4. Изберете Вашите места. 
  5. Завършете поръчката, като платите с Вашата премиум карта Mastercard®.

Важно! За да направите покупка на билети, трябва да използвате вече съществуващия Ви профил в eventim.bg. Ако нямате такъв, ще е необходима регистрация. 

Запознайте се с общите условия тук.